Pákozdi Pagony Vadaspark és ArborétumCím:8095 Pákozd, Mészeg-hegyTelefon: +36 30 417 0133

Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napja

     
 

A Pákozdi Pagony adott otthont 
az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napjának
 
Az Országos Erdészeti Egyesület és a VADEX Mezőföldi Zrt. közös szervezésében valósult meg 2023. március 24-én az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napja, amelynek a Velencei-tavi térség legkedveltebb kirándulóhelye, a Pákozdi-Pagony Vadaspark és Arborétum adott otthont.

A programon sor került az Országos Erdészeti Egyesület minősítő okleveleinek ünnepélyes átadójára és az erdei iskolák kiállítására, amelyet az iskolák és óvodák környezeti neveléssel foglalkozó pedagógusai tekinthettek meg.
A szakmai fórumot vadasparki szakvezetés és módszertani bemutató követte terepi körülmények között, három csoportban, különböző tematikával.
Az erdőgazdaságok nyereményeket ajánlottak fel a nyílt napon résztvevő pedagógusoknak, így a szerencsések új ismeretekkel, értékes ajándékkal térhettek haza.

Az Országos Erdészeti Egyesület és a VADEX Mezőföldi Zrt. ezúton is köszöni a részvételt a pedagógusoknak, kiállítóknak és az oklevelüket átvevő erdőpedagógusoknak.
Reméljük, hogy a szakmai nappal csodás élményeket és hasznos információkat szereztek látogatóink! Szeretettel várjuk Önöket az ország számos pontján fellelhető erdészeti erdei iskolákban!