Pákozdi Pagony Vadaspark és ArborétumCím:H-8096 SukoróTelefon: +36 30 417 0133

Természetesen. Minden alkalomra

RENDEZVÉNY A SZABADBAN
A Pákozdi Pagony hatalmas zöldterületével, kis tavával, tűzrakóhelyeivel és az akár 150 fő befogadására is alkalmas esőbeállójával ideális helyszín céges rendezvényekhez, csapatépítő programokhoz, családi és baráti összejövetelekhez, születésnapokhoz, esküvőkhöz.
 
SZERVEZZ RENDEZVÉNYT, ÉPÍTS CSAPATOT!
Tartsátok nálunk céges rendezvényeteket! Szabaduljatok ki a négy fal közül, szervezzetek outdoor csapatépítést, melyhez a tágas tér és a vadregényes környezet rengeteg lehetőséget kínál. Tegyétek próbára főzőtudásotokat, a közös bográcsozáshoz vagy játékos főzőversenyhez számos tűzrakóhely áll rendelkezésetekre. Az izgalmas feladatok, a finom falatok és a lazítás után kérjetek szakvezetést! Szívesen megmutatjuk a Pagony rejtett kincseit!
 
ÁLOMESKÜVŐ A PAGONYBAN
A Pagony kiváló hely a boldogító „IGEN” kimondására és a közös ünneplésre. Gyönyörű természeti környezet, árnyas fák és csicsergő madarak várnak Benneteket, jegyeseket. Az arborétum szép, gondozott parkja tökéletesen alkalmas arra, hogy saját ízlésetek szerint rendezzétek be és díszítsétek fel a Nagy Napra. Nálunk szabadon szárnyalhat a fantáziátok! Gondolkozzatok hamisítatlan sátras lagziban, romantikusan elegáns ceremóniában vagy kerti parti hangulatú esküvőben, ahová annyi rokont és barátot hívhattok, amennyit csak akartok. Teret adunk elképzeléseiteknek!
 
MEGÖRÖKÍTETT PILLANAT
Festői háttér, természetes díszlet, csodálatos élővilág, élettel teli színek, szép fények – a Pagonyban minden adott a tökéletes fénykép elkészítéséhez. Legyen szó esküvői, jegyes, családi vagy kreatív fotózásról, az arborétum egész évben számtalan fotótémát kínál. A Pagonyba az év bármely szakában érdemes kilátogatni, hiszen a természet minden évszakban új és más arcát mutatja.
 
RENDELKEZÉSETEKRE ÁLL
  • 150 férőhelyes, fedett esőbeálló
  • 45 m2 -es öltöző- és pihenőszoba
  • hatalmas zöldterület
  • áramvételi lehetőség
  • vízvételi lehetőség
  • több tűzrakóhely és tűzifa
  • mosdó
  • számos látnivaló: kilátó, vadaspark, madárröpde, vízivilág, tájmúzeum, tanösvény, kalandjátszótér
  • rugalmas nyitvatartás
 
+TIPP
Szülinapozz a Pákozdi Pagonyban! Hívd el barátaidat egy közös erdei piknikezésre!