Pákozdi Pagony Vadaspark és ArborétumCím:8095 Pákozd, Mészeg-hegyTelefon: +36 30 417 0133

Rendezvény, csapatépítő

 
 
 
A Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum ideális helyszín a szabadtéri, céges, családi és baráti rendezvények megszerevezéséhez. 

Sütés, főzés, piknik:
Foglaljátok le a fa bútorzattal, tűzrakóhellyel és bekészített tűzifával ellátott fedett pihenőhelyünket, amely akár 150 fő leülésére alkalmas. Itt kényelmesen elfogyaszthatjátok a készített finomságokat, kizárólagos használattal.
Részletes információ 

Séta a természetben:
A közel 100 hektáros területen belül bőven akad mit felfedeznetek. A Panoráma-kilátónkból megcsodálhatjátok a Velencei-tavi térséget, a tanösvényen erdei környezetben ismerkedhettek meg a hazai növényvilággal, a Tájmúzeumban ismereteket szerezhettek a terület élővilágáról és kultúrtörténetéről, a vadasparkban testközelből találkozhattak házi-és vadfajokkal. Ha gyerkőccel jöttök, a játszótér a legjobb végállomásunk az attrakciók sorában. Amennyiben szerevezett túrát szeretnétek, igényeljetek szakvezetést vagy komplex zoopedagógiai programot!
Részletes információ 

Örökbefogadás:
Egy igazán emlékezetes program és maradandó emlék vár rátok, ha örökbefogadással kötitek össze a csapatépítést. A Ti nevetek fog majd díszelegni a választott állat kifutóján és erről emléklapot is kaptok.
Részletes információ 
 
Helyszín kiajánló letöltése rendezvényszervezők részére --> link