Pákozdi Pagony Vadaspark és ArborétumCím:8095 Pákozd, Mészeg-hegyTelefon: +36 30 417 0133

Látogatóknak

 
 

 

SZOLGÁLTATÁSOK
 
Szakvezetés (időtartam kb. 1 óra)
20 fő alatt
20 fő felett
10.000 Ft/csoport
500 Ft/fő
Fedett esőbeálló foglalás
1 db esőbeálló 1 tűzrakóval, max. 70 fő részére.
2 db esőbeálló 3 tűzrakóval, max. 150 fő részére.
27.000 Ft/alkalom
50.000 Ft/alkalom
 
A szolgáltatások igénybevételének feltétele a belépőjegy megváltása!
Előzetes egyeztetés és foglalás szükséges!


LÁTOGATÁSI REND
 
 
A Pagony területén minden látogató saját felelősségére tartózkodik.

A Pákozdi Pagony csak a honlapon közzétett nyitvatartási idő betartásával látogatható.

A látogatók kötelesek a nagyvad bemutató kerteknél és a madárröpdéknél elhelyezett figyelmeztető, illetve tiltó táblák utasításait betartani.

A pihenni vágyók és az állatok nyugalmának érdekében a területen csak gyalog közlekedhetnek, így kérjük, hogy minden esetben használják a kijelölt parkolót.

Kérjük, hogy a röpde és nagyvad  bemutató kertet úgy látogassák, hogy tekintettel legyenek a bemutatott állatok nyugalmára. Az állatokat ijesztgetni, etetni, természetes viselkedésében megzavarni – az emberi jelenléttől, mint stressztényezőtől eltekintve - szigorúan tilos.

A Pagony területére tilos bevinni olyan tárgyat, mely a látogatóközönség és/vagy az állatok számára veszélyt jelenthet.

A Pagony területén növényt, növényi részeket (termést, gombát, virágot, szaporítóanyagot, díszítőlombot, stb.) illetve hullott agancsot gyűjteni tilos!

A Pagony szervezett csoportos programjai mind időrendben, mind területileg előnyt élveznek az egyéni látogatókkal szemben, ezért alkalmanként egyes területek egyénileg nem látogathatók.

A vad számára és egyéb célból bekerített területekre bemenni, bemászni tilos!

A Pagony látogatásából kizárható az a személy, aki a „Látogatási rend” bármely pontját megszegi, illetve figyelmeztetés ellenére sem hajlandó az abban foglaltakat maradéktalanul betartani.

A látogató az általa okozott kárért teljes kártérítési felelősséggel tartozik. Amennyiben a látogatót a „Látogatási rendben” foglaltak miatt éri kár, a VADEX Mezőföldi Zrt, mint a Pagony üzemeltetője a látogató minden követelési igényét elhárítja.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a Vadaspark területén a látogatások során videó és/vagy fényképfelvétel készülhet.

Erdei iskolai és óvodai ajánlatainkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a pakozdipagony[kukac]vadex[pont]hu e-mail címen!

LETÖLTHETŐ TÉRKÉP